Приказ основних података о документу

dc.creatorStajić, Slaviša
dc.creatorStanišić, Nikola
dc.creatorTomović, Vladimir
dc.creatorPetričević, Maja
dc.creatorStanojković, Aleksandar
dc.creatorRadović, Čedomir
dc.creatorGogić, Marija
dc.date.accessioned2018-12-14T15:12:50Z
dc.date.available2018-12-14T15:12:50Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn0015-363X
dc.identifier.urihttp://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/528
dc.publisherDeutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceFleischwirtschaft
dc.titleColor- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausageen
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractТомовић, Владимир; Станишић, Никола; Стајић, Славиша; Станојковић, Aлександар; Петричевић, Маја; Гогић, Марија; Радовић, Чедомир;
dc.citation.volume97
dc.citation.issue8
dc.citation.spage103
dc.citation.epage107
dc.citation.other97(8): 103-107
dc.citation.rankM23
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_ristocar_528
dc.identifier.wos000411554400026


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу