Приказ основних података о документу

dc.creatorTomašević, Igor B.
dc.creatorTomović, Vladimir
dc.creatorStajić, Slaviša
dc.creatorJokanović, Marija R.
dc.creatorStanišić, Nikola
dc.creatorŽivković, Dušan
dc.date.accessioned2018-12-14T15:07:22Z
dc.date.available2018-12-14T15:07:22Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn0015-363X
dc.identifier.urihttp://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/446
dc.publisherDeutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceFleischwirtschaft
dc.titleImpact of rapid Thawing on the Quality Characteristics of Pork Fillet Steaksen
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractЈокановић, Марија; Живковић, Душан; Томашевић, Игор Б.; Стајић, Славиша; Томовић, Владимир; Станишић, Никола;
dc.citation.volume95
dc.citation.issue9
dc.citation.spage121
dc.citation.epage124
dc.citation.other95(9): 121-124
dc.citation.rankM23
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_ristocar_446
dc.identifier.wos000362925800032


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу