RIStočar - Repozitorijum Instituta za stočarstvo
Institut za stočarstvo, Beograd, Srbija
    • English
    • Српски
    • Српски (Serbia)
  • Srpski (latinica) 
    • Engleski
    • Srpski (ćirilica)
    • Srpski (latinica)
  • Prijava
Pregled zapisa 
  •   RIStočar
  • RIStocar
  • Radovi istraživača / Researchers' publications
  • Pregled zapisa
  •   RIStočar
  • RIStocar
  • Radovi istraživača / Researchers' publications
  • Pregled zapisa
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Impact of rapid Thawing on the Quality Characteristics of Pork Fillet Steaks

Nema prikaza
Autori
Tomašević, Igor B.
Tomović, Vladimir
Stajić, Slaviša
Jokanović, Marija R.
Stanišić, Nikola
Živković, Dušan
Članak u časopisu
Metapodaci
Prikaz svih podataka o dokumentu
Izvor:
Fleischwirtschaft, 2015, 95, 9, 121-124
Izdavač:
  • Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main

ISSN: 0015-363X

WoS: 000362925800032

[ Google Scholar ]
Handle
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_ristocar_446
URI
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/446
Kolekcije
  • Radovi istraživača / Researchers' publications
Institucija/grupa
RIStocar

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O repozitorijumu RIStočar | Pošaljite zapažanja

OpenAIRERCUB
 

 

Kompletan repozitorijumGrupeAutoriNasloviTemeOva institucijaAutoriNasloviTeme

Statistika

Pregled statistika

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O repozitorijumu RIStočar | Pošaljite zapažanja

OpenAIRERCUB