Преглед Radovi istraživača / Researchers' publications тема: "kvalitet mesa"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Fenotipska i genetska varijabilnost osobina kvaliteta polutki i mesa svinja / Phenotypic and genetic variability of quality traits of pig carcass sides and meat
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 2012) -
Phenotypic and genetic variability of quality traits of carcass sides and meat / Fenotipska i genetska varijabilnost osobina kvaliteta polutki i mesa
(Institute for Animal Husbandry, Belgrade, 2006) -
Quality of pig carcass and meat of different genotypes / Kvalitet trupa i mesa svinja različitih genotipova
(Institute for Animal Husbandry, Belgrade, 2008) -
Technology of production of beef of special quality / Tehnologija proizvodnje mesa junadi posebnog kvaliteta
(Institute for Animal Husbandry, Belgrade, 2004) -
Uticaj fizičke aktivnosti na histološke karakteristike mišića domaćih životinja
(Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak, 12-03-2021) -
Утицај генотипа и система укрштања оваца на неонатални развој квантитет и квалитет меса јагњади
(Универзитет у Приштини - Косовска Митровица, Пољопривредни факултет, Лешак, 2014)