Now showing items 209-228 of 1432

      Titles
      Efekat nivoa energije obroka na proizvodne performanse jagnjadi [1]
      Efekat programa ishrane na pojavu lezija na nogama i produktivnost brojlera [1]
      Efekat proteaze na proizvodne i klanične osobine tovnih pilića [1]
      Efekat različitih izvora biljnih ulja na proizvodne performanse i masnokiselinski sastav abdominalne masti brojlerskih pilića [1]
      Efekat ukrštanja domaće šarene rase sa tovnim rasama na kvalitet mesa u NR Kini i u Republici Srbiji [1]
      Efekat upotrebe fitaze na proizvodne rezultate i čvrstinu tibije brojlera [1]
      Efekat upotrebe sirove soje u smešama za ishranu kokoši nosilja na proizvodne rezultate i relativnu masu pankreasa [1]
      Efekat upotrebe sirove soje u završnim smešama za ishranu brojlerskih pilića na mere konformacije i udele vrednijih delova trupa [1]
      Efekti dodavanja različitih oblika selena u obroke za tovnu jagnjad [1]
      EFEKTI DODAVANJA TANINA NA HRANLJIVU VREDNOST OBROKA I PROIZVODNE REZULTATE JAGNJADI U TOVU [1]
      Efekti intenziteta svetlosti i gustine naseljenosti na telesnu masu i prinose vrednijih delova trupa brojlera [1]
      Efekti korišćenja konjugovane linolne kiseline u ishrani svinja na rezultate tova, sastav trupa i kvalitet mišićnog i masnog tkiva [1]
      Efekti korišćenja kozjeg mesa u proizvodnji tradicionalnog sudžuka [1]
      Efekti potpunih smeša različitih domaćih proizvođača u ishrani svinja u porastu [1]
      Efekti različitih premiksa u ishrani krmača i prasadi [1]
      Efekti različitih premiksa u ishrani svinja u tovu [1]
      Efekti različitih tehnologija držanja na dobrobit prasadi u odgoju [1]
      Efekti sistema gajenja i telesne mase Redbro brojlera na učestalost i težinu footpad dermatitisa [1]
      Efekti uvođenja betafina na klanične rezultate svinja u tovu [1]
      Efekti zamene ribljeg brašna biljnim visokoproteinskim hranivom u ishrani krmača i prasadi [1]