Приказ основних података о документу

Proizvodnja kvalitetnog junećeg mesa u skladu sa evropskim trendovima

dc.creatorAleksić, Stevica
dc.creatorPetrović, Milan M.
dc.creatorMiščević, Branislav
dc.creatorPantelić, Vlada
dc.creatorTomašević, Dušica
dc.creatorOstojić Andrić, Dušica
dc.date.accessioned2018-12-14T14:41:51Z
dc.date.available2018-12-14T14:41:51Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.issn1450-9156
dc.identifier.urihttp://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/57
dc.publisherInstitute for Animal Husbandry, Belgrade
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceBiotechnology in Animal Husbandry
dc.titleProduction of high quality beef in accordance with European trendsen
dc.titleProizvodnja kvalitetnog junećeg mesa u skladu sa evropskim trendovimasr
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseBY
dc.citation.volume21
dc.citation.issue5-6
dc.citation.spage331
dc.citation.epage336
dc.citation.other21(5-6): 331-336
dc.identifier.doi10.2298/BAH0506331A
dc.identifier.fulltexthttp://r.istocar.bg.ac.rs//bitstream/id/2297/55.pdf
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу