РИСточар - Репозиторијум Института за сточарство
Институт за сточарство, Београд, Србија
    • English
    • Српски
    • Српски (Serbia)
  • Српски (ћирилица) 
    • Енглески
    • Српски (ћирилица)
    • Српски (латиница)
  • Пријава
Преглед рада 
  •   РИСточар - Репозиторијум Института за сточарство
  • RIStocar
  • Radovi istraživača / Researchers' publications
  • Преглед рада
  •   РИСточар - Репозиторијум Института за сточарство
  • RIStocar
  • Radovi istraživača / Researchers' publications
  • Преглед рада
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics

Нема приказа
Аутори
Tomašević, Igor B.
Nedeljković, Aleksandar
Stanišić, Nikola
Puda, Predrag
Чланак у часопису
Метаподаци
Приказ свих података о документу
Извор:
Fleischwirtschaft, 2016, 96, 6, 103-107
Издавач:
  • Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main

ISSN: 0015-363X

WoS: 000378974800087

[ Google Scholar ]
2
URI
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/482
Колекције
  • Radovi istraživača / Researchers' publications
Институција
RIStocar
TY  - JOUR
AU  - Tomašević, Igor B.
AU  - Nedeljković, Aleksandar
AU  - Stanišić, Nikola
AU  - Puda, Predrag
PY  - 2016
UR  - http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/482
PB  - Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main
T2  - Fleischwirtschaft
T1  - Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics
VL  - 96
IS  - 6
SP  - 103
EP  - 107
ER  - 
@article{
author = "Tomašević, Igor B. and Nedeljković, Aleksandar and Stanišić, Nikola and Puda, Predrag",
year = "2016",
url = "http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/482",
publisher = "Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main",
journal = "Fleischwirtschaft",
title = "Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics",
volume = "96",
number = "6",
pages = "103-107"
}
Tomašević IB, Nedeljković A, Stanišić N, Puda P. Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics. Fleischwirtschaft. 2016;96(6):103-107
Tomašević, I. B., Nedeljković, A., Stanišić, N.,& Puda, P. (2016). Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics.
FleischwirtschaftDeutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main., 96(6), 103-107.
Tomašević Igor B., Nedeljković Aleksandar, Stanišić Nikola, Puda Predrag, "Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics" 96, no. 6 (2016):103-107

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
О РИСточару - Репозиторијуму Института за сточарство | Пошаљите запажања

OpenAIRERCUB
 

 

Комплетан репозиторијумИнституцијеАуториНасловиТемеОва институцијаАуториНасловиТеме

Статистика

Преглед статистика

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
О РИСточару - Репозиторијуму Института за сточарство | Пошаљите запажања

OpenAIRERCUB