Претраживање
Приказ резултата 1-3 од 3
Fatty acid profile of m. longissimus dorsi of Mangalitsa and Moravka pig breeds
(Archiv Fur Tierzucht, Dummerstorf, 2014)
The objective of this study was to determine the chemical composition and fatty acid content in m. longissimus dorsi (MLD) of two indigenous pig breeds (ML - Swallow-belly Mangalitsa and M - Moravka) reared in free range ...
Утицај генотипа и система укрштања оваца на неонатални развој квантитет и квалитет меса јагњади
(Универзитет у Приштини - Косовска Митровица, Пољопривредни факултет, Лешак, 2014)
У Србији, као и у већини европских земаља, јагњеће месо представља основни циљ овчарске производње. Без обзира на такву оријентацију, садашња продукција не може да задовољи потребе. Најефикаснији пут за унапређење производње ...
Methods for determining stress syndrome in beef cattle and its relevance to quality of meat / Metode utvrđivanja stres sindroma junadi i njegov značaj za kvalitet mesa
(Institute for Animal Husbandry, Belgrade, 2014)
Methods for determining stress syndrome in beef cattle is of great importance to identify the physiological state of young cattle before slaughter in order for such animals to be properly treated and restored to a normal ...