Now showing items 446-465 of 1172

      Titles
      Korelativni odnosi između nekih pokazatelja kvaliteta svinjskih trupova u nekonvencionalnim uslovima držanja [1]
      Korisne i štetne biljne vrste u livadsko pašnjačkim asocijacijama Stare planine [1]
      Kozarska proizvodnja, potreba i mogućnost u domaćinstvima brdsko-planinskih i ravničarskih područja [1]
      Kratki tandemski ponovci (Short Tandem Repeats - STR) u genomici i odgajivanju goveda [1]
      Kriterijumi potrošača pri izboru goveđeg mesa u maloprodaji - pozicija goveđeg u odnosu na ostale vrste mesa, razlozi i učestalost upotrebe u svakodnevnoj ishrani i vidovi njegove kulinarske pripreme [1]
      Kriterijumi potrošača pri izboru goveđeg mesa u maloprodaji. A. Stav potrošača prema atributima kvaliteta goveđeg mesa, sklonosti i navike pri izboru kategorije, maloprodajnih delova i iznutrica [1]
      Kriterijumi potrošača pri kupovini konzumnih jaja i kvalitet jaja u marketima na području grada Beograda [1]
      Kvalitatitvna svojstva lucerkinih krmnih smeša sa ježevicom i visokim vijukom [1]
      Kvalitet dobrobiti mlečnih krava u slobodnom, odnosno vezanom sistemu [1]
      Kvalitet i energetski sadžaj krme višegodišnjih travno-leguminoznih smeša u tri nivoa N đubrenja [1]
      Kvalitet mleka srpske bele koze u prvoj laktaciji [1]
      Kvalitet polutki, prinos i raspodela pojedinih tkiva u trupovima svinja tovljenih na konvencionalan način i na dubokoj prostirci [1]
      Kvalitet svinjskih trupova na liniji klanja, prema prethodnom i tekućem pravilniku EU [1]
      Kvalitet trupa i mesa svinja različitih genotipova [1]
      Kvalitet trupa pilića različite konformacije [1]
      Kvalitet trupova i mesa junadi u funkciji korišćenja semena lana u ishrani [1]
      Kvantitativna analiza genetskog unapređenja fenotipova mlečnosti krava Simentalske rase [1]
      Laparoscopic insemination of sheep in Republic of Serbia [1]
      Laparoskopsko osemenjavanje ovaca u Republici Srbiji [1]
      Laying hen rearing systems: a review of chemical composition and hygienic conditions of eggs [1]