Now showing items 143-162 of 1152

      Titles
      Early weaning of twins as potential factor of the increase of Lamb meat production [1]
      EATING QUALITY OF BEEF MEAT [1]
      Eco-fish meal as an alternative to fish meal in diets for lambs [1]
      Efekat folijarne ishrane na prinos zrna soje [1]
      Efekat genotipa, pola i njihovih interakcija na osobine porasta jagnjadi [1]
      Efekat gustine naseljenosti na pojedine klanične osobine brojlera genotipa Cobb [1]
      Efekat interakcije sistematskih faktora na mlečnost krava simentalske rase u standardnim laktacijama [1]
      Efekat izvora proteina u obroku na proizvodne performanse jagnjadi u tovu [1]
      Efekat nivoa energije obroka na proizvodne performanse jagnjadi [1]
      Efekat programa ishrane na pojavu lezija na nogama i produktivnost brojlera [1]
      Efekat proteaze na proizvodne i klanične osobine tovnih pilića [1]
      Efekat različitih izvora biljnih ulja na proizvodne performanse i masnokiselinski sastav abdominalne masti brojlerskih pilića [1]
      Efekat ukrštanja domaće šarene rase sa tovnim rasama na kvalitet mesa u NR Kini i u Republici Srbiji [1]
      Efekat upotrebe fitaze na proizvodne rezultate i čvrstinu tibije brojlera [1]
      Efekat upotrebe sirove soje u smešama za ishranu kokoši nosilja na proizvodne rezultate i relativnu masu pankreasa [1]
      Efekat upotrebe sirove soje u završnim smešama za ishranu brojlerskih pilića na mere konformacije i udele vrednijih delova trupa [1]
      Efekti dodavanja različitih oblika selena u obroke za tovnu jagnjad [1]
      Efekti intenziteta svetlosti i gustine naseljenosti na telesnu masu i prinose vrednijih delova trupa brojlera [1]
      Efekti korišćenja konjugovane linolne kiseline u ishrani svinja na rezultate tova, sastav trupa i kvalitet mišićnog i masnog tkiva [1]
      Efekti korišćenja kozjeg mesa u proizvodnji tradicionalnog sudžuka [1]